Thursday, 29 December 2011

JUJUR DAN SETIA

Tolong setia dan jujur bersama aku 
aku harap kau berikan segala-galanye kepadaku
terimakasih selama ini aku sudah menderita 

Kepada orang itu jangan sesekali sakitkan hati orang yang kau sayang

aku berharap kau bahagia 

THANKS YOU

Sunday, 18 December 2011

TODAY the last DAY ♥

Hari ini mungkin last aku cintakan kau
hari ini masa untuk aku tukar fikiran
hari ini lahh hari untuk lupakan kau 

KALAU AKU CAKAP AKU SAYANG KAU

tapi sayang aku kepada kau cume dahulu sahaja
aku dah lupakan perasaan sayang aku kat kau

TERIMA KASIH BUAT AKU BERGINI

Friday, 16 December 2011

Special People ♥

#MY SPECIAL



♥Name budak ni:Muhammad Firdaus Bin Omar
Ni lahh Aku tak handsome mane awek pon tak ade.
tak da sape nak ? tapi tak pe la buat tak tahu sudah


♥Ni Farah Kyra muke macam cina HAHA but cute,
dulu sahaje dia baik dengan aku sekarang dia pon 
dah lupa aku kot tapi tak pe kau tetap di hati kawan


 ♥Nurul Izzati ni dia ni Comel tapi sayangnye jarang online
haha, KALAU dia online aku suka kacau dia tapi sekarang dia 
dah sombong tapi kau tetap di hati


 ♥Ni Fara Hane HOHO, dia ni sweet aku just kawan sahaje dengan dia ABANG DINO jangan mara
okay, Dia dulu mase tak couple dengan sapi-sape dia baik dohh dengan aku sekarang dia 
dah couple akunrase macam dah tak rapat tapi tak pe kau di hati aku


 ♥Zahira dia sweet dohh baik pandai pujuk,
tapi sayangnye aku anggap dia kakak la sebab umur di form4 hihi.
lepas dari jumpe hari to dia dah sombong dengan aku tapi tak pe la kau tetap di hati


♥Neyra, Dia comel macam bear aku, dia baik sangat selalu like status aku
haha, Hmmm kau comel tergode aku muka kau tetap di hati aku okay


♥Mia Ahmad, Dia Comel baik pandai pujuk lagi HAHA,
tapi sayangnye dia dah berpunye kot? Mybe la aku pandai-pandai
happy dapat kawan dengan kau.


♥Adiraaa, Dia ni comel tapi dia suke merajuk dengan aku
kuat jeles tapi dia dah ade BOYFRIENDS HAHA,
tapi kau tetap di hati (adik)


#MAAFKAN AKU KALAU KAWAN PEREMPUAN YANG TAK DE DISINI OKAY BUT ILOVEYOUSOMUCH YANG LAIN-LAIN TO


Tuesday, 13 December 2011

TAK TAHU BETOL KE TAK :)

Today aku ade buat *FAKE relationship
korang jangan salah faham pulak okay
dia comel baik pandai pujuk.

tapi aku tahu kita dua orang cume FAKE je bukan betol-betol
so aku malas nak memharap sangat
hikhik thanks KHALIDA NASUHA

 

#Budak Comel 



JUST MY LIVE

I really looked happy face, but in my heart very disappointed with the two girls but Ican not forget one of them and I've tried to love a man love me, but THEY have beenin decline but not what's the chance I may have indeed been be like but I love both of them alone one I've tried to love and love, but love me, I have refused because they were like brother and sister but I just got the heart is closed for one of them becauseI have broken my heart . I want to thank you very much to them, THANK YOU

Monday, 12 December 2011

I feel better now

i feel better now
i think i with for get you now
now baru rase puas 

i nak cari girlfriends lain
better then you

ihopeyou and he 
adjective

BYE-BYE

Saturday, 10 December 2011

Thanks you

 
Thanks make me happy 
i tahu you dah ada boyfriend so i tak nak kacau
harap-harap you bahagia i nak pergi jauh dari sini
i feel you so special
You i hope you feel better today
You i hope you feel better tomorrow
You i hope you feel better next day
Takecare SAYANG

Thursday, 8 December 2011

GOODBYE


To see the face of my love gives me life,
The only conclusion, to make you my wife,I don’t think there’s a word to describe how I feel,You Make my innards all tickle,I’ve learned how to be real,So love of my life lets get one thing quite clear,Forever & ever I’ll [unintelligible] my dear!
I love you (someone)


"biarlah kau bersama si dia buat selama-lamanya.
ku silap.
hanya kau dan dia sahaja yang akan kekal bersama
untuk selama-lamanya.
ku akan mengundurkan diri.
buat selama-lamanya."

ayat nie aku amek dari seseorang.

mungkin kecewa dengan aku..kerana aku memilih yang lain bukan dia..maafkan aku kawan..akuMEMANG SAYANG kau..tapi kenapa kau tak mengerti? hmm.. [ skemanya ayat aku :) ]

"aku tak nak bermain dengan perasaan lagi.
ape lagi hubungan.
betol kate nyer.
sepatut nye aku kene gembira.
sebab aku dah satukan mereka berdua.
untuk membina masjid.
lagi pun ia akan layan aku apabila ia tertekan.
tapi aku harap setakat ni die orang ok jer kot.
bagus la.
mula2 jadi penasihat jer
sekarang dah berpasangan.
sok luse jadi ler suami isteri kot.

aku redha.
mungkin ini lah balasan nyer untuk aku.
aku cube terima dengan hati yang relaa."

nie pulak aku amek dari notes dia yang bertajuk TERPAKSA :) [ actually kau bukan terpaksa..tapi kau tak cuba amek peluang..kau tau tak ]

whatever it is..lagu nie aku tujukan untuk kau :)

Thursday, 24 November 2011

My New Girlfriends BLACKBERRY 9300 ♥


Dia awek baru aku ♥
sekarang ini tak perlu lagi nak cari Girlfriends-girlfriends
nak tahu tak sebab ape aku tak nak sedih lagi
sebab tak gune pon ade Girlfriends yang tak penah sayang and setia dengan aku
kadang-kadang ada girlfriends main tukar-tukar boyfriends
kadang-kadang ada girlfriends yang player susah laa
mungkin aku tak perlu ada girlfriends bab kata kawan-kawan aku
MUKA AKU TAK DE BAKAT nak ada girlfriends
so aku buat keputusan biar awek cari aku

Sekarang aku dah ade awek ♥ BLACKBERRY 9300
name dia DELLYPINK hikhik sayang dia
nak tahu tak bende ini aku beli bukan guna duet minta keluar 
bende ini aku beli gune duet aku kerje tahu tak? 
mesti korang tak tahu korang i ingat aku minta duet kat 
mak bapak ke? tak la aku beli gune duet sendiri

ape-ape pon korang sudi bace tentang awek baru aku DELLYPINK ♥

Wednesday, 23 November 2011

SAKIT HATI GILA

Pertama kali aku di permainkan dengan perempuan seorang perepuan yang aku percaya

Kali kedua perempuan telah sakitkan hati aku

Kali ketiga hati aku penah disakiti oleh perepuan

Tapi kali ini aku cuba untuk memcari seorang perempuan yang boleh menjaga aku
dan dapat menjalankan tugas mereka sebagai GilrFriends yang setia
sekarang aku benci perempuan KAKI GAME untunglah perempuan to hari ini dia GAME aku
mungkin satu hari dia akan dapat balik.

terima kasih PADA 23/11/2011 dia dah sakitkan hati aku

#Kepada perempuan yang kaki GAME lelaki to TAUBAT laaa dengan secepat mungkin okay

Aku harap kawan-kawan punye Girlfriends to janganlah GAME boyfriends korang okay

#But Thanks For Everthings.

MENYESAL GILA* 

Thursday, 17 November 2011

SUMPAH TENSION**

SUMPAH tidak perempuan pun yang boleh setia dengan aku kan?
hmmm. Untunglahh mungkin dia dah ade boyfriends
lain aku tak HANDSOME itu pasal dia cari lain,
dulu hari-hari text tai sekarang hari-hari krct dia tak de

I bukan lelaki yang sesuai dengan PEREMPUAN seperti DIA

Tapi aku dah cube untuk jadi macam mane dia nak

TAPI* TERIMA KASIH :'(

Saturday, 12 November 2011

thanks for everything ♥

12.11.2011 Today is a day most disappointed in a lifetime. I can menerimanye improvement, with patience, I hope one day someone may accept this situation with the utmost patience and to accept the situation as I do now. I have tried with a passion to forget you in my life. but I can not forget you. I had petted yourself. Thank you. My heart is very sick

Love someone more than someone who we know and to let her go to someone he loves. We need to trust in a person with a sincere heart and honesty of a person can receive queries 



Thursday, 10 November 2011

KALI PERTAMA SAYA JUMPA AWAK :')


SAYANG gambar ini muka you yang paling comel laaaa :)
tak nak cakap banyak-banyak ILOVEYOU


YOU ARE THE BEST SAYANG
baby iloveyou


YOU COMELLAHHH MASA TENGAH MAKAN 
#saya suka masa awak suap saya :)


OMG muka dia comel sangat saya ada awak seorang sahaja


#cerita ini yang pertama kali kita orang tengok tapi mahallah
RM24 dua orang tengok 
#TOYOL the best laa


 Dia buat muka comel suka tengok dia buat muka
COMELLL muahh :-*


Janganlah malu saya but you tetap come 
ILOVEYOUSOMUCH 

#ini aku budak yang tak handsome 
tapi aku harap aku dengan SUFI tahan lama 
lahhh OKAY iloveyou saya cube yang terbaik okay

DI SAYA TIDAK ADE YANG ISTIMEWA pun :)










Monday, 7 November 2011

♥LUCKY♥

Do you hear me?
Talking to you
Across the water
Across the deep blue ocean
Under the open sky
Oh my, baby I'm trying

Boy I hear you in my dreams
I feel your whisper across the sea
I keep you with me in my heart
You make it easier when life gets hard

Lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Ohhhohhhohhhohhohhohhhohh

They don't know how long it takes
Waiting for a love like this
Every time we say goodbye
I wish we had one more kiss
I'll wait for you, I promise you I will

Lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Lucky we're in love in every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday

And so I'm sailing through the sea
To an island where we'll meet
You'll hear the music fill the air
I'll put a flower in your hair

Though the breezes through the trees
Move so pretty, you're all I see
As the world keeps spinning round
You hold me right here right now

Lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Lucky we're in love in every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday
Ohhhohhhohhhohhohhohhhohh
Ohhhohhhohhhohhohhohhhohhohhohhohh

FOR YOU SUFI 

Friday, 28 October 2011

TERIMA KASIH

TERIMA KASIH
AWAK 

SAYA DOAKAN AWAK BAHAGIA

I TRY MY BEST TO FOR GET YOU :'(

I NOT IN MOOD TODAY 


thanks you

Tuesday, 25 October 2011

Feel very sad in the sense

Thank you. may I have this for your life and personal life difficult for you to persuade me to like and strongly insisting. I hope you go and finding a boyfriend is more special than me. I knew I was not good enough for you


Unrequited love is like a kite string breaks.

About love is a matter of faith. It is also the question of mating. Humans only plan, but God that determines our mate.

Comes from the heart not the law. What more force.

The extent and depth of our love of any person, if he does not reciprocate, it is difficult to conclude the marriage.

Love is not always with matchmaking matchmaking but always with love.

Married person who loves us more than we love the other person. That's better than to marry the person we love but do not love us because it is easier to change our own position than others to change stance

Forgetting a person who is loved very difficult.

You will live together in time, when time is dead, the dead love.

True love is when we are still able to smile, while praying for happiness for him even if he has to let go.

If we love someone, we will always mendoakannya even though he was not on our side.


Sunday, 23 October 2011

Tentang kita bersama


Semua Tentang KITA


Untunglahkan kita dapat seseorang yang
memahami kita dan jugak sayang kita


Untunglahkan menpunye KAWAN-KAWAN


awak saya sayang awak :)

IREALLY LOVE YOU MUAH 

SABRINA 

Thursday, 6 October 2011

love can change


You changr your life
By chansing your HEART

 

No one change
A person, But
Someone can
Be a person's
Reason to change.


Wednesday, 5 October 2011

terima kasih sayang

"mencintai tak bermakna memiliki"
"love the companion, not the commitment"
"why we make someone our priority but they make us their option"
"there's some missing pieces in my heart & can be fixed"
"im fall asleep with red roses still in my hand"


Thursday, 29 September 2011

Cinta Muka Buku

Cinta Muka Buku
cinta ini boleh di cari tetapi 
setia itu tidak boleh dia cari 
tanpamu diriku tidakberharga
keranamu diriku bahagia

cinta di FACEBOOK 
cinta itu boleh dia cari
tertapi cinta yang sejati
boleh di cari?

I hope this love can stay on facebook

take care all

Saturday, 17 September 2011

untuk awak

m
 
Kau jauh dariku, sangat jauh sehingga aku tdk bisa menunjukan semua itu.
Maafkan aku yg tdk bisa melihatmu sedih, tdk bisa menghapus airmatamu dg tanganku, tdk bs memberikan pundak ini, tdk bs memelukmu saat kau sedih.
Tapi aku berikan telinga ini untuk mendengar keluh-kesahmu, aku berikan mulut ini untuk meringankan masalahmu aku coba berada di sampingmu walau secara tidak langsung.
Sakit rasanya saat aku mendengar kamu nangis, karna aku tdk bisa di samping kamu, tdk bisa menenangkanmu.
Tapi aku bisa apa untuk saat ini.

Kini semua berakhir aku memilih untuk pergi, tapi aku menyesalinya.
Kini dia pergi, pergi dengan pilihannya, dan pada saat itu juga aku kembali kehidupnya.
Hati ini sakit saat tau itu semua, tapi aku bisa apa, aku bukan tuhan.
Aku manusia biasa yang mempunyai kesalahan besar.
Tapi apa salah hati ini sakit dan masih mencintai.
“TUHAN, aku merelakannya dengan orang lain asal dia bahagia aku rela, jaga dia, jangan berikan dia kesedihan, hilangkan aku di pikirannya karena aku hanya kenangan terburuknya, dia tdk pantas untuk menangis berikan senyuman di hidupnya. AMIN”

semua awak ada

You now baru i tahu 
secantik emas janganlah dipilih
seburuh arang lah emas sebenarnye
You i know kalau u tak nak i janganlah
cakap macam to okay 

i tak layak dengan you i ape ade
you petty and cute

Who i'm okay 

SAYA SEDAR OKAY

~Thanks You~

Thursday, 15 September 2011

Tentang Pencintaan



Aku sedar bila tanpa dirimu
Kurasakan dunia ini terhenti
Lambat, kaku dan tidak bernyawa

Bagaikan otak kuterhenti berfikir
Apa yang perlu aku lakukan
Tanpa kau disisi

Rinduku bagai membungkam ragaku
membuat aku terhenti untuk menghela sekalipun

Jiwaku sesak…dan kosong…

Mendengar suaramu bagaikan terhenti nafasku
Untuk kudengar dan masuk terus kejiwaku
Agar tidak diganggu
Agar aku tidak terlepas dari mendengar setiap butir bicaramu

Andai Tuhan mnedengar rintihanku
Bertemumu ingin sekali aku hentikan seluruh maya ini
Agar hanya kau dan aku menikmatinya bersama
Agar masa ini begitu panjang untuk kita berdua sahaja

Adakah kau rasa …terhenti segala-galanya
Bila sudah jatuh cinta

Sunday, 11 September 2011

MESTI SUSAH PERCAYAKAN

NTHING to says.

hoho nice blogg
nice smile 
nice to meet you
thanks for everthing

i hope you take care your live

you kenapa you buat i macam ni?
i buat ape kat you?
i pon tak tahu?

terima kasih kakak selama kt dua orang single hari-hari text
bila kakak dah ade bf adek malas nak ganggulah okay
harap kakak jangan gaduh dah okay take care sister

kepada bestfriends aku thanks untunglah kan yang ade gf/bf 
hari-hari dia orang call korang kan mesti best tapi aku 
ALONE DOHH BUT TAK PE LAAA :')

(Mood Hari Ni sedih sangat-sangat)

Thursday, 8 September 2011

Percayalah

Percayalah satu hari nanti aku akan berubah

Aku akan cuba untuk menlupakan kau
aku tahu kau sudah ade dia aku tahu aku tak layak untuk diri kau
aku sedar harap kau bahagia bersama dia

betol tak?
YOU I RASE DIA LAYAK UNTUK you okay

TAKE CARE i hope one day you come with me okay

thanks sebab bace ni i cuba untuk lupakan you okay

Friday, 26 August 2011

awak kenapa selama awak pergi

susah untuk sayang orang yang kita mula-mula
kenal kan? tapi kalau hati dia sudah terluka
kita tak perlu laa minta maaf di sebab kan semua itu salah kita.
selama ini saya setia dihati awak tapi kerana mulut orang kita jadi macam ni
awak sekiranye saya ade salah dengan awak maafkan saya orang pertama
yang saya jumpe di kampung ni awak tahu saya gembira sangat time kita mula-mula kenal
tapi sekarang awak tengok muka saya pun macam benci kan? awak kenapa cuba cerita ape salah saya?
kalau awak benci saya maafkan saya boleh? tolong laaa

kepada orang yang saya maksudkan maafkan saya di bulan yang baik dan hari yang bahagia ini?

kepada

Mierza Amiera Adrieana

hubby bukan curang ini semua cerita lama hubby tolong faham 

Tuesday, 23 August 2011

Selamat Hari Raya

selamat hari raya semua
nak tahu tak kenapa aku wish
awal mane laaa tahu didalam bulan
puase ni aku pergi untuk selama-lamanye
selamat hari raya maafkan saya sekiranya ada salah
kepada kawan-kawan yang rase aku ade buat salah dengan korang maafkan
aku okay, Kepada EX-EX maafkan i sekiranya i ade salah dengan korang ampun akan i okay
kepada best friends aku kalau aku ade salah maafkan aku okay 

SELAMAT HARI RAYA 
SAYANG

SELAMAT TINGGAL

SAYANG JANGANLAHHHHH SEDIHHH HUBBY TAK CURANG LAAA

hunny ni time malam birthday hubby
alalala hubby tahu hunny sedih sorry laaa
hubby tak curang la hunny dah tidur hubby
call semua kawan-kawan hubby laaa aduii
dah dah tak perlu sedih oke take care tau.
ILOVEYOUSOMUCH :)


Saturday, 20 August 2011

♥Untuk seseorang yang aku suke and sayang♥


Macam mane aku nak mula kan hah? hmm
mula-mula macam ni laaa. Hari ni birthday aku 
dapat call free aku bosan sangat-sangat aku buka 
FACEBOOK online online jumpe kawan lame
tibe-tibe aku tego dia aku terkejut laa selalu
dia macam tak layan aku je last-last dia suruh aku call dia
aku dah bosan sangat-sangat time to aku punye HUNNY pon dah tido
so aku call laaa dia. Mula-mula aku rase malu dengan dia
tapi aku ingat dia sombong tapi dia baik dengan aku
dulu aku banyak memberi harapan untuk taken dia hmmmm
last-last aku balik ke IPOH tengok info dia dah relationship 
mase to aku sedihlahh jugak tapi itu hak dia untuk mencintai orang tersayang
aku cume boleh melihat saje. Tapi thanks malam tadi you sanggup gayut dengan i
thanks i bosan sangat. Dia ade ajak aku meet tapi aku rase malu laaa
mane laaa i layak lepak dengan you i sape laa kan? tapi dia macam pakse aku
aku kat dia okay-okay inshaallah kalau i pergi sane kita lepak kalau tak tak lah
i bukan tak nak tapi malu laa.. You comel sangat-sangat i suke tengok
u i rase nasib kita dulu same la but now dah lain. 
sebabnye dulu i ada simpan perasaan kat you
tapi tak pe laa i mmg tak layak dengan you mungkin one day i akan dapat you i janji
iloveyou friends :)

HUNNY take care hubby dah nak balik ni :)

Tuesday, 16 August 2011

♥MY HUNNY♥

MY HUNNY
Hunny i miss you 
Hunny i hope you happy wiith me hunny :) 
i
y
o
u

s
a
y
a
n
g

Friday, 12 August 2011

♥PERGI TANPA KATA-KATA♥

 LOVING YOU
pleaseee don't GO
pleaseeeeeee but why she GO
Leave ME why?

One day I wanted to see she
improvement, she was gone.

I tried searching for improvement, I see.

These hearts are very painful and frustrated

To the person we believe that we love her for
we like this?

to the people to please understand I was waiting for you.

I have one if you pardon me if I forgive you hate sudang kesmua my prayer

one day you will think that I was meditating valuable.

Now I really love you
Now I really miss you

awak bertapa tingginya cinta
bertapa rendahnye saya

TERIMA KASIH AWAK

Thursday, 11 August 2011

IMISSYOU

You Ireally MISS YOU SMILE
I HOPE YOU READ MY BLOGG

AWAK KENAPA AWAK PERGi?

AWAK KENAPA MENBENCI SAYA?

SAYA RINDU AWAK TOLONG MAAFKAN SAYA

Hey capital A I REALL MISS YOU SMILE

New Blogg

New Blog sekarang saya nak lupakan kesemua
banyak bende yang saya dah buat salah
ape lagi awak nak buat kat saya ape salah saya
tolonglah maafkan saya boleh?

Awak tolong maafkan sayaaaa :')


MAAFKAN SAYA