Thursday, 29 December 2011

JUJUR DAN SETIA

Tolong setia dan jujur bersama aku 
aku harap kau berikan segala-galanye kepadaku
terimakasih selama ini aku sudah menderita 

Kepada orang itu jangan sesekali sakitkan hati orang yang kau sayang

aku berharap kau bahagia 

THANKS YOU

Sunday, 18 December 2011

TODAY the last DAY ♥

Hari ini mungkin last aku cintakan kau
hari ini masa untuk aku tukar fikiran
hari ini lahh hari untuk lupakan kau 

KALAU AKU CAKAP AKU SAYANG KAU

tapi sayang aku kepada kau cume dahulu sahaja
aku dah lupakan perasaan sayang aku kat kau

TERIMA KASIH BUAT AKU BERGINI

Friday, 16 December 2011

Special People ♥

#MY SPECIAL



♥Name budak ni:Muhammad Firdaus Bin Omar
Ni lahh Aku tak handsome mane awek pon tak ade.
tak da sape nak ? tapi tak pe la buat tak tahu sudah


♥Ni Farah Kyra muke macam cina HAHA but cute,
dulu sahaje dia baik dengan aku sekarang dia pon 
dah lupa aku kot tapi tak pe kau tetap di hati kawan


 ♥Nurul Izzati ni dia ni Comel tapi sayangnye jarang online
haha, KALAU dia online aku suka kacau dia tapi sekarang dia 
dah sombong tapi kau tetap di hati


 ♥Ni Fara Hane HOHO, dia ni sweet aku just kawan sahaje dengan dia ABANG DINO jangan mara
okay, Dia dulu mase tak couple dengan sapi-sape dia baik dohh dengan aku sekarang dia 
dah couple akunrase macam dah tak rapat tapi tak pe kau di hati aku


 ♥Zahira dia sweet dohh baik pandai pujuk,
tapi sayangnye aku anggap dia kakak la sebab umur di form4 hihi.
lepas dari jumpe hari to dia dah sombong dengan aku tapi tak pe la kau tetap di hati


♥Neyra, Dia comel macam bear aku, dia baik sangat selalu like status aku
haha, Hmmm kau comel tergode aku muka kau tetap di hati aku okay


♥Mia Ahmad, Dia Comel baik pandai pujuk lagi HAHA,
tapi sayangnye dia dah berpunye kot? Mybe la aku pandai-pandai
happy dapat kawan dengan kau.


♥Adiraaa, Dia ni comel tapi dia suke merajuk dengan aku
kuat jeles tapi dia dah ade BOYFRIENDS HAHA,
tapi kau tetap di hati (adik)


#MAAFKAN AKU KALAU KAWAN PEREMPUAN YANG TAK DE DISINI OKAY BUT ILOVEYOUSOMUCH YANG LAIN-LAIN TO


Tuesday, 13 December 2011

TAK TAHU BETOL KE TAK :)

Today aku ade buat *FAKE relationship
korang jangan salah faham pulak okay
dia comel baik pandai pujuk.

tapi aku tahu kita dua orang cume FAKE je bukan betol-betol
so aku malas nak memharap sangat
hikhik thanks KHALIDA NASUHA

 

#Budak Comel 



JUST MY LIVE

I really looked happy face, but in my heart very disappointed with the two girls but Ican not forget one of them and I've tried to love a man love me, but THEY have beenin decline but not what's the chance I may have indeed been be like but I love both of them alone one I've tried to love and love, but love me, I have refused because they were like brother and sister but I just got the heart is closed for one of them becauseI have broken my heart . I want to thank you very much to them, THANK YOU

Monday, 12 December 2011

I feel better now

i feel better now
i think i with for get you now
now baru rase puas 

i nak cari girlfriends lain
better then you

ihopeyou and he 
adjective

BYE-BYE

Saturday, 10 December 2011

Thanks you

 
Thanks make me happy 
i tahu you dah ada boyfriend so i tak nak kacau
harap-harap you bahagia i nak pergi jauh dari sini
i feel you so special
You i hope you feel better today
You i hope you feel better tomorrow
You i hope you feel better next day
Takecare SAYANG

Thursday, 8 December 2011

GOODBYE


To see the face of my love gives me life,
The only conclusion, to make you my wife,I don’t think there’s a word to describe how I feel,You Make my innards all tickle,I’ve learned how to be real,So love of my life lets get one thing quite clear,Forever & ever I’ll [unintelligible] my dear!
I love you (someone)


"biarlah kau bersama si dia buat selama-lamanya.
ku silap.
hanya kau dan dia sahaja yang akan kekal bersama
untuk selama-lamanya.
ku akan mengundurkan diri.
buat selama-lamanya."

ayat nie aku amek dari seseorang.

mungkin kecewa dengan aku..kerana aku memilih yang lain bukan dia..maafkan aku kawan..akuMEMANG SAYANG kau..tapi kenapa kau tak mengerti? hmm.. [ skemanya ayat aku :) ]

"aku tak nak bermain dengan perasaan lagi.
ape lagi hubungan.
betol kate nyer.
sepatut nye aku kene gembira.
sebab aku dah satukan mereka berdua.
untuk membina masjid.
lagi pun ia akan layan aku apabila ia tertekan.
tapi aku harap setakat ni die orang ok jer kot.
bagus la.
mula2 jadi penasihat jer
sekarang dah berpasangan.
sok luse jadi ler suami isteri kot.

aku redha.
mungkin ini lah balasan nyer untuk aku.
aku cube terima dengan hati yang relaa."

nie pulak aku amek dari notes dia yang bertajuk TERPAKSA :) [ actually kau bukan terpaksa..tapi kau tak cuba amek peluang..kau tau tak ]

whatever it is..lagu nie aku tujukan untuk kau :)