Saturday, 22 September 2012

Cerita lama

 Walaupun kita dah tak bersama aku nak ucapan terima kasih kau dah sudi
jadi milik aku dulu, aku berharap kau bahagia walaupun aku tak penah
buat kau bahagia tapi aku dah cuba jadi yang terbaik, 
Walaupun kau nak benci aku kau nak buat ape sahaja kau buat lahh
asal kau bahagia, Aku tak akan ada GIRLFRIENDS dah 
aku dah sayang kau and aku pon dah janji kau yang terakhir 
aku manusia yang pegang pada janji aku,
Walaupun wanita itu dah sayang kan aku,
aku tetap tak nak. Aku janji aku akan doakan kau dengan kawan aku dari kecil
bahagia okay. Aku bukan jenis PERAMPAS hak orang .
ayat yang penah aku bagi kau ' JAGALAH ORANG YANG KITA SAYANG KALAU DIA MASIH
ADA, JANGAN MENYESAL NANTI' apa-apa pun aku tetap tunggu kau nak aku sayang kan kau 
ILOVEYOUSOMUCH


Awak masih ingat bunga ni ? 
Bunga ni first date kita saya sayang awak
jaga diri saya harap awak bahagia dengan BF baru awak okay
saya nak minta maaf semasa kita bersama saya ada sakit kan hati awak yeee
apa-apa pun saya nak cakap jangan penah lupa saya yeee TERIMA KASIH !

*Sekarang saya cuba untuk belajar menunggu seseorang yang tak kan penah datang dekat saya balik :')

No comments:

Post a Comment